Студентка УКД пройшла конкурс в НАЗЯВО.
22 березня 2021 12:03
Студентка УКД пройшла конкурс в НАЗЯВО.

Студентка Університету Короля Данила пройшла конкурс в НАЗЯВО. 

Мар’яна Гавадзин є студенткою І курсу спеціальності «Архітектура та містобудування» Університету Короля Данила. Дівчина вирішила взяти участь у конкурсному відборі експертів до Нацагентства з-поміж здобувачів вищої освіти, оскільки розуміє, що освіті в Україні потрібні зміни. 

Також, їй цікаво дізнатися від студентів інших ЗВО їх ставлення до перспектив і їх бачення майбутнього вищої школи у нашій державі. 

Конкурс проходив у три етапи. Кожен з них проходив дистанційно через карантин. Перший подання заявки, документів та мотиваційного листа до Національного агентства. Другий – навчання на платформі Prometheus з подальшим тестуванням та отриманням сертифікату. Третій – дводенні тренінги, а саме участь у фокус-групах на прикладі реальної акредитаційної справи. Через певний період прийшов лист з інформацією про доступ до кабінету експерта.

Проходження конкурсу дає Мар’яні можливість бути залученою до покращення якості вищої освіти в Україні. 

«Цікавою для мене є перспектива участі в роботі експертної групи для визначення цінностей та принципів культури ЗВО. Маю бажання розвиватися у вищій освіті, а можливість бути експертом є одним зі шляхів», - розповідає Мар’яна. 

Дізнатися більше