Студенти Університету Короля Данила у складі бенду 7TEEN’S зайняли четверте місце в шоу на популярному телеканалі України «Співають всі»!
20 жовтня 2021 08:10
Студенти Університету Короля Данила

Студенти Університету Короля Данила у складі бенду 7TEEN’S зайняли четверте місце в шоу на популярному телеканалі України «Співають всі»!

Ми вирішили поспілкуватись з учасниками бенду про шоу та їхні цілі на найближче майбутнє.

- Чи розраховували ви на таку кількість балів від зіркової сотні?

Нашою ціллю перед виходом було викластись на повну і побачити справжній результат. Тому ми реально дуже здивувались, що після нашого виступу піднялось 98 суддів зіркової сотні.

- Як щодо хвилі популярності? Не лякає впізнаваність?

Після випуску шоу з нашою участю у коментарях було багато позитивних та негативних коментарів. Але поки не вважаємо себе популярними. Участь в шоу - це тільки ще один крок до нашої спільної цілі - дати змогу почути українську музику в усьому світі!

- Якими навичками має володіти молодий виконавець для участі в таких шоу?

Для участі у конкурсах, шоу і т.д. потрібно обов’язково мати професійного вокального тренера, який правильно поставить голос та дасть мудрі настанови. Також надзвичайно важливий фактор - попередній досвід на сцені та участь у зйомках. Головне - не боятися сцени, величезної кількості людей та побороти внутрішній страх.
Настільки важливою для вас є підтримка навчального закладу і друзів?

Університет Короля Данила і його команда забезпечують професійний ріст, а друзі, яких подарував УКД вже стають частиною нашої команди. Один з них Діма Обухов, який знімав нам влоги, які виходять на YouTube. Діма їздить з нами на концерти та робить фотозвіти.

- Нещодавно ви випустили новий авторський сингл «Ти моя». Розкажіть про історію, що лежить в його основі.

У цій пісні кожен знайде себе, свою історію любові, кохання та симпатії. А може щось більше і взагалі інше! Та нехай справжня основа, яку ми заклали у неї, залишиться у таємниці.

Команда Університету Короля Данила пишається успіхами своїх студентів! Бажаємо стати справжніми зірками й популяризувати українську музику у світі!

Дізнатися більше