Студенти УКД хочуть реформувати юридичну освіту в Україні!
01 грудня 2020 10:12
Студенти УКД хочуть реформувати юридичну освіту в Україні!

Студенти УКД хочуть реформувати юридичну освіту в Україні!

Дві команди студентів Університету Короля Данила візьмуть участь в Хакатоні з реформи юридичної освіти.

Це останній етап найбільшого проєкту студентства у сфері реформування юридичної освіти в Україні. Організаторами є команда проєкту «Реформа юридичної освіти» від Ліги студентів АПУ за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

Мета заходу - об'єднати усіх, хто цікавиться реформою юридичної освіти, змотивувати зібрати власну команду та згенерувати якісну ідею і разом із менторами пропрацювати її, щоб покращити якість освіти в Україні.

В хакатоні візьмуть участь команди з університетів усієї України. Івано-Франківськ представлятимуть дві команди студентів УКД. В складі однієї Агащук Діана, Петльова Наталя, Залеська Діана. Учасники іншої - Озарко Назар, Сав’юк Аліна, Шевчук Наталія, Стахнюк Назар, Косьмій Діана.
Студенти УКД хочуть реформувати юридичну освіту в Україні!

Розповів про проєкт та змотивував взяти участь в хакатонів Олександр Острогляд - проректор університету з наукової роботи, доцент кафедри кримінального права і процесу, кандидат юридичних наук, доцент.

«Студенти спеціальності «Право» в УКД - це молоді люди, які мріють пов’язати своє життя з юриспруденцією. Кожен з нас хоче працювати за спеціальністю, а для того, щоб наші знання максимально відповідали вимогам ринку, юридична освіта потребує реформи. Ті зміни, яких ми потребуємо, вимагають певних змін в законодавстві, а тому досягти їх без таких проєктів доволі складно. Саме для цього ми об’єднуємось і пропонуємо одразу 2 варіанти змін. Для нас буде великою честю, якщо в фіналі зустрінуться дві команди Університету Короля Данила» - розповідає учасниця хакатону Діана Косьмій.

Фінал проєкту запланований на 9 грудня, а остаточні результати будуть оголошені 19 грудня.Студенти УКД хочуть реформувати юридичну освіту в Україні!

Тримаємо кулаки за успіх наших студентів та тішимось тим, що свідома молодь навчається в УКД! 
 

 

Дізнатися більше