Студент УКД виграв 50 тисяч гривень для будівництва спортмайданчика на "Розсміши Коміка"
15 квітня 2020 11:04
Студент УКД виграв 50 тисяч гривен

В УКД навчаються найкращі! Адже ми творимо екосистему для розвитку успішної та підприємливої особистості. Саме такі люди в майбутньому стають не лише реалізованими, а й соціально відповідальними.

Прикладом такого студента є Василій Копчук. Ніхто не сперечатиметься з тим, що він харизматичний хлопчина з чудовим почуттям гумору, але він і сформована особистість, яка знає, як своїми вміннями допомогти іншим.

Так, Василь у складі команди Івано-Франківська в черговий раз відправився смішити ведучих телепрограми «Розсміши коміка». Хлопцю вдалось заробити 50 тисяч гривень на потреби місцевої школи.

Загалом гумористи Івано-Франківська отримати 165 тисяч на реалізацію соціального проєкту. Цікаво, що якби їм не вдалось заробити необхідну суму, ремонт школи команда готова була робити за свій кошт.

Студент УКД виграв 50 тисяч гривен

Василь стає учасником шоу «Розсміши коміка» не вперше. Євгеній Кошовий навіть жартує, що переглядаючи випуски програми можна побачити, як дорослішає хлопець. Адже вперше він взяв участь в шоу, коли йому було 16. Сьогодні Василю 23 і він навчається на магістратурі в УКД.

Василь Копчук також увійшов в історію «Розсміши коміка» як наймолодший переможець проєкту, коли у 2014-му привіз додому 50 тисяч гривень. А вже у 2016 йому вдалось заробив 100 тисяч.

Пишаємося своїми студентами, які не лише реалізовують свій потенціал, а й завдяки йому роблять світ трішки кращим!

#УКД #КоледжіУКД #успішні_студентиУКД #відомі_студентиУКД #ВасильКопчук

Дізнатися більше