Робоча зустріч Студентської ради Університету Короля Данила з представниками влади
10 січня 2022 12:01
зображення новини

18 листопада відбулась робоча зустріч спортивного департаменту студентської ради Університету Короля Данила із заступником начальника управління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації - Костянтином Лисейком, із директором Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради - Віталієм Матешком, а також з начальником відділу спорту Івано-Франківської міської ради - Денисом Рудницьким.

зображення новина

Тема обговорення - план роботи спортивного департаменту студентської ради УКД на 2022 рік. Метою зустрічі стала співпраця команди УКД та представників міської влади задля популяризації спорту і здорового способу життя серед молоді Івано-Франківська.

Голова спортивного департаменту УКД Олександра Дронюк виступила з рядом пропозицій.

зображення новина

Результатом зустрічі стали плани на проведення спільного студентського марафону, організацію олімпіади для любителів зимових видів спорту, а також участь студентів УКД у весняному марафоні до Дня міста.

Ще одна ідея спортивного департаменту УКД - виведення черлідингу в рамки популярного виду спорту серед містян. Ця пропозиція дуже зацікавила представників влади, тож сподіваємось на плідну спільну роботу в цьому напрямку.

зображення новина

Щиро раді такій співпраці та впевнені, що ідеї які були озвучені дадуть поштовх для реалізації нових масштабних проектів на території міста та області.

Дізнатися більше