Онлайн зустріч Ректора з Науковим Товариством УКД
19 червня 2020 10:06
Онлайн зустріч Ректора з Науковим Товариством УКД

19 червня відбулась онлайн зустріч Ректора Віталія Хромця з Науковим Товариством УКД. Модератором зустрічі став Олександр Острогляд проректор з наукової роботи УКД.

Наукове товариство студентів УКД є добровільною громадською організацією університету зі студентського самоврядування, що об’єднує студентів, які виконують науково-дослідну роботу. Наукове товариство студентів у своїй роботі керується принципами колегіальності, добровільності, гласності, самоврядування для розвитку наукової творчості студентів, накопичення і примноження наукового потенціалу Університету Короля Данила та підготовки майбутніх науково-педагогічних кадрів.

На думку Віталія Леонідовича, діяльність Наукового товариства розвиває безліч особистісних якостей студента, здатність до аналітичного мислення та пряму професійну компетентність в результаті студент може стати науковцем чи науково-технічним працівником. «Університет Короля Данила пройшов довгий шлях відкритості до студентського активу, адже хочемо міцно зв'язати університет з ринком праці. І саме наукова діяльність формує аналітичний склад мислення, вчить працювати з джерелами та продукувати власні думки. На ринку праці такі здібності є неймовірно дефіцитними. Люди, які здатні працювати в аналітичному ключі, є неймовірно цінними працівниками», – говорить Віталій Леонідович.

Членів Наукового товариства студентів УКД цікавили запитання осучаснення студентського простору та матеріальної бази УКД, сприйняття Ректором студентських ініціатив та безліч інших нюансів. Усі вони були проговорені Віталієм Леонідовичем та будуть враховані в складанні планів УКД на наступний рік.

Дізнатися більше