Ніч в УКД
29 жовтня 2021 12:10
Ніч в УКД

28 жовтня в Університеті Короля Данила пройшла, рекордна за кількістю учасників, Ніч в УКД.

Ніч в УКД - щорічний захід для студентів, який покликаний розважити, подати нову інформацію в нестандартній формі та зблизити сім’ю УКД.

Цьогоріч темою заходу стала забороненість і містика Карпат. А родзинкою свята стала трендова Гра в Кальмара.

Ну що ж, пройдемось по усіх подіях ночі детальніше?

На вході студентів у піжамах зустрічали яскраві багаття і пункт реєстрації учасників. Перевіряли вік, дотримання дрес-коду та впускали в нічний університет.

Завдяки онлайн-реєстрації знаємо, що Ніч в УКД відвідала рекордна кількість учасників.

Ну а далі на всіх чекало справжнє свято! В найбільшому актовому залі лектори розповідали про містичних мешканців Карпат, особливості українських вульгаризмів, мольфарів.

В іншому залі студенти грали на гітарі та насолоджувались неформальним спілкуванням в комфортних умовах. Ще в одному грали настільні ігри та отримували адреналін від подекуди запеклих поєдинків в теніс. Одна з локацій тішила теплими напоями та смаколиками.

За музичний супровід Ночі в УКД відповідав калуський гурт «Зорепад» та Гуцул Хуліган зі своїми забороненими коломийками.

Опівночі усі локації Ночі занурились в темряву і розпочалась гра за мотивами популярного серіалу. Студенти змагались у швидкості, кмітливості та командній силі. А переможець Гри в Кальмара отримав неймовірний приз - чекову книжку бажань. Тепер він може не відпрацювати одну «н», безкарно запізнитись на 20 хв на пару та, навіть, покавувати з ректором УКД Мирославом Луцьким.

Відновлювали сили після виснажливої Гри в кальмара піцою, а потім танцювали на вечірці в стінах УКД.

Студенти відзначають, що це була одна з найкращих ночей їхньої осені та з нетерпінням чекають наступної.

Дізнатися більше