Футбольна команда "УКД Благо" переможець чемпіонату Івано-Франківської ОТГ
29 червня 2021 02:06
Футбольна команда "УКД Благо" переможець чемпіонату Івано-Франківської ОТГ

28 червня, у понеділок, на стадіоні «Рух» відбулась фінальна битва чемпіонату Івано-Франківської ОТГ в якій зійшлись команди ФК «Крихівці» та «УКД Благо».

Поєдинок почався доволі напружено:  кожен гравець розумів, якою може бути ціна помилки, тому і боротьба була запеклою.     

Більшу частину першого тайму команди обмінювались небезпечними ударами по воротах, але вразити їх не вдавалося нікому, принаймні до 33 хвилини, де першими святкували взяття воріт гості із Крихівців. Однак, відповідь студентів не забарилася і вже на 37 хвилині матчу останні відповіли супернику точним ударом у площину воріт, зрівнявши рахунок у поєдинку.Футбольна команда "УКД Благо" переможець чемпіонату Івано-Франківської ОТГ

Другий тайм почався із так званого «голу з роздягальні», де на 47 хвилині матчу гравець команди «УКД Благо» Качанівський Назар розписався у воротах суперника подвоюючи перевагу своєї команди, а за три хвилини після цього, підтримавши свого колегу Гринюк Назар зробив дубль, змушуючи нервувати своїх опонентів. Учетверте гравці команди «УКД Благо» «взяли» ворота суперника на  76-й хвилині матчу.

«Уже багато років поспіль Університет Короля Данила підтримує молодих спортсменів. Ми пишаємося нашою футбольною командою, адже молодь, яка захоплюється спортом -  є гордістю як нашого міста, так і нашої країни. Зрештою найкращий результат наша команда показала на полі, ставши переможцем чемпіонату», - сказав ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький.

Цьогоріч команді виповнилося 11 років з дня її заснування. Свою перемогу «УКД Благо» присвячують 25-й річниці Університету Короля Данила, а також пам'яті отця Івана Луцького - засновника університету й людини, яка сприяла й допомагала у розвитку команди.

Команда Університету Короля Данила "Благо" разом із президентом  висловлюють глибоку подяку партнерам за активну співпрацю, допомогу та підтримку! Щиро вдячні Blago developer в особі Романа Коржака, міському голові - Руслану Марцінківу, голові Івано-Франківської асоціації футболу - Крижанівському Володимиру, начальнику відділу спорту у Департаменті молодіжної політики та спорту - Денису Рудницькому, тренеру команди «УКД Благо» - Яків'яку Ігореві та адміністратору команди - Івану Гриніву.

«Голеадорами» від «УКД Благо» у цьому поєдинку стали Гринюк Назар (37’, 50’), Качанівський Назар (47’) та Питльований Олег (76’).

Отож, чемпіоном Івано-Франківської ОТГ стала команда «УКД Благо», яка наразі у своєму активі має Кубок міста з футболу, Супер кубок чемпіонату Івано-Франківської ОТГ та перемогу у цьому ж чемпіонаті.

«ФК Крихівці» - срібний призер.

«ФК Легіон» - бронзовий призер.

Кращий воротар чемпіонату - Василишин Ярослав (ФК Крихівці)

Кращий захисник чемпіонату - Гуменяк Ігор (ФК Хриплин)

Кращий півзахисник чемпіонату - Питльований Олег (УКД Благо)

Кращий нападник чемпіонату - Бибик Андрій (Легіон)

Кращий бомбардир чемпіонату - Мордас Богдан 21 гол (Колос)

Дізнатися більше