Вручення сертифікатів переможцям конкурсу «Грантове стажування»
19 вересня 2024 02:09
Вручення сертифікатів переможцям конкурсу «Грантове стажування»

Університет Короля Данила започаткував нову можливість для студентів - «Грантове стажування».

18 вересня відбулося урочисте вручення сертифікатів переможцям конкурсу. Цей проєкт дозволяє студентам пройти конкурсний відбір та отримати фінансування для стажування у провідних компаніях-партнерах університету.

Конкурс ґрунтується на досвіді провідних університетів світу: «Аби розширити можливості нашим студентам у практико-орієнтованому підході до навчання, я взяв за приклад Гарвардсько-Стенфордську модель», - зазначає автор ідеї, проєктний менеджер кафедри іноземної філології та бізнес-комунікацій Олександр Лада.

Перші сертифікати отримали Марина Стефанюк (035.041 Англійська мова (переклад)) та Денис Смаль (241 Готельно-ресторанна справа). Для стажування вони обрали школу іноземних мов «Профі-Центр» і готель «Radisson Blu Resort, Bukovel» відповідно.

Учасники конкурсу діляться, що для них це завперш можливість зробити перші кроки у карʼєрі.

Таким чином, студенти мають нагоду не лише покращити свої професійні навички, але й зануритися в реальні умови роботи, набуваючи досвіду у сфері бізнесу, ІТ, архітектурі, праві та інших.

Грантове стажування – це важливий крок на шляху до успішної кар'єри, адже студенти здобувають цінні практичні навички і мають змогу стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці.

Категорія
Дізнатися більше