В УКД відбулось знайомство з новими членами ГС «Бізнес Асоціація Івано-Франківська»
29 березня 2024 05:03
 В УКД відбулось знайомство з новими членами ГС «Бізнес Асоціація Івано-Франківська»

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбулось знайомство з новими членами ГС «Бізнес Асоціація Івано-Франківська».

Голова правління БАІФ Андрій Семанів представив першого проректора УКД Михайла Косьмія , акцентувавши на тривалій співпраці із закладом та втіленні спільного проєкту «Бізнес-прогрів молоді IF», який невдовзі відбуватиметься на базі Університету Короля Данила.

«Бізнес-прогрів молоді IF» - це спільний проєкт ГС «БАІФ», УКД, Івано-Франківської міської ради, що реалізовуватиметься за підтримки мера Руслана Марцінківа.

Учасником презентації став і член Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, голова підкомітету з питань антикорупційної політики у сфері цифрових інновацій та публічних даних, член тимчасової слідчої комісії ВРУ з питань розслідування можливих дій, що могли сприяти порушенню державного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України і становити загрозу національній безпеці України Олексій Жмеренецький, який наголосив на важливості бізнесу для стабілізації економіки України.

«Університет Короля Данила, переглядаючи та вдосконалюючи освітні програми, постійно залучає бізнесменів до обговорення. Іхні ґрунтовні рекомендації сприяють формуванню конкурентоспроможного на ринку праці фахівця. Ми готові осучаснювати різні програми та плануємо невдовзі відкриття бізнес-школи, для того щоб продукувати якісні освітні послуги саме в Україні», - зазначив Михайло Косьмій.

«УКД - один із небагатьох закладів вищої освіти, що може швидко адоптовуватись під актуальні потреби бізнесу. Наша співпраця дозволяє швидко і якісно готувати спеціалістів, необхідних сьогодні бізнесу», - зауважив голова правління БАІФ Андрій Семанів.

Категорія
Дізнатися більше