П'ятеро студентів-магістрантів УКД пройшли відбір й отримали грант на безкоштовне навчання від ТМ «Копійочка»
29 серпня 2024 03:08
П'ятеро студентів-магістрантів УКД пройшли відбір й отримали грант на безкоштовне навчання від ТМ «Копійочка»

29 серпня відбулася фінальна стадія відбору студентів для грантового проєкту від ТМ «Копійочка», у рамках якого троє студентів спеціальності 081 Право та двоє студентів спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення отримають можливість безкоштовно навчатися на ОР «Магістр» в Університеті Короля Данила.

У заході взяли участь представники ТМ «Копійочка»: технічний директор Любомир Калин, керівник відділу програмних впроваджень Ігор Кузьо, керівник юридичного відділу Марʼяна Гринчишин, які попередньо проводили співбесіди для студентів.

«Новий навчальний рік в УКД починається із зустрічі, присвяченій грантовому проєкту від ТМ «Копійочка» та УКД. Серед представників, обраних до участі в проєкті, п’ять студентів-кандидатів будуть проходити співбесіду з представниками ТМ «Копійочка» та УКД. Це не перший грантовий проєкт закладу. Вітаю учасників та бажаю успіхів у подальшій реалізації програми», — зазначив у вітальному слові перший проректор УКД Михайло Косьмій.

Варто зазначити, що загальна сума грантів складає понад 300 тисяч гривень. Відтак, студенти мають можливість не тільки отримати грант на безкоштовне навчання, а й пройти стажування в компанії. Гранти виділено на конкурсній основі для активних студентів, які займаються благодійною й соціальною діяльністю, повністю виконали навчальний план та успішно склали ЄВІ/ЄФВВ.

«Цей проєкт спрямований на підтримку випускників-бакалаврів УКД і надання їм можливості безкоштовного навчання та стажування в провідній ритейлінговій компанії. Після завершення навчання студентам буде запропоновано місце роботи в компанії», — додала завідувачка кафедри права та публічного управління Ірина Припхан.

Категорія
Дізнатися більше