«Плануй кар’єру правильно. Як себе продати?» в УКД
20 березня 2024 04:03
«Плануй кар’єру правильно. Як себе продати?» в УКД

Під час заходу сьогодні йшлося про способи набуття навичок стосовно позиціонування власних умінь та знань у контексті особистого бренду працівника. Зустріч відбулася в рамках циклу заходів, ініційованих Центром карʼєри УКД, - «Працевлаштування без факапів».

Запрошені спікери поділилися з присутніми секретами і психологічними тактиками задля того, аби останні могти презентувати себе так, щоб справити відповідне враження і навіть бути зарахованими в штат. Модераторка заходу - директорка Центру карʼєри УКД Богдана Витвицька.

Світлана Олексин, HRD в SoloWay Technologies, організаційна консультантка і психологиня, тренерка благодійної організації Generation+, говорила про вибір між матеріальним складником та задоволенням від роботи, а також інтерпретувала власне бачення найоптимальнішого способу досягнення професійного успіху, акцентуючи на особливостях початку власної справи, роботи в державній установі чи приватному секторі.

«Важливо працювати не тільки через гроші, а також отримувати задоволення від роботи, інакше - це рабство», - зазначає вона.
Тетяна Марчук, директорка рекрутингової агенції Omega Recruitment Ukraine , зосередила увагу присутніх на етапах співбесіди та аспекті впевненості в собі під час інтерв'ю: «Освіта - це не тільки про знання, які здобуваємо в університеті, мова, завперш, про нашу змогу “входження” у соціум і власну реалізацію».

Категорія
Дізнатися більше