Підписання договору про співпрацю між ЗВО «Університет Короля Данила» та готелем «Верховель»
22 листопада 2023 08:11
Підписання договору про співпрацю між ЗВО «Університет Короля Данила» та готелем «Верховель»

Днями керівниця Центру карʼєри УКД Богдана Витвицька та власниця готелю «Верховель» Ірина Якимів підписали договір про співпрацю між ЗВО «Університет Короля Данила» та готелем, згідно з яким студенти спеціальностей 242 «Туризм» і 241 «Готельно-ресторанна справа» зможуть проходити практику, а в майбутньому - працевлаштуватись у кращому готелі Верховини.

Під час укладення договору також було визначено й інші пріоритетні напрями взаємного співробітництва, зокрема взаємодію у сфері розробки та вдосконалення освітніх програм Університету Короля Данила і Фахового коледжу, а також професійну орієнтацію здобувачів фахової передвищої та вищої освіти.
«Мета зустрічі – розгляд проблем організації освітнього процесу здобувачів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

Наші партнери висвітлили пропозиції щодо вдосконалення ОП, окреслили можливості проведення бінарних занять і виробничої практики на базі готельно- ресторанного комплексу, також обговорювали спільну проєктну роботу в контексті працевлаштування здобувачів випускних курсів», - відзначила керівниця Центру кар’єри УКД Богдана Витвицька.

Категорія
Дізнатися більше