Підписання договору про співпрацю між УКД і ГО «Туристичною асоціацією Гуцулія»
26 січня 2024 03:01
Підписання договору про співпрацю між УКД і ГО «Туристичною асоціацією Гуцулія»

Сьогодні, 26 січня, в Університеті Короля Данила відбулася тристороння зустріч між адміністрацією закладу, керівництвом ГО «Туристична асоціація Гуцулія» та представниками Косівської міської ради, і відтак - підписання договору про співпрацю між УКД і «Туристичною асоціацією Гуцулія».

«”Туристична асоціація Гуцулія” – українська громадська організація, яка з 2003 року об’єднала активістів з метою сталого розвитку українських громад Карпатського регіону: місцевої економіки, туризму, навколишнього природного середовища, історико-культурної та мистецької спадщини», - йдеться на сайті асоціації.
В Університеті Короля Данила та Фаховому коледжу УКД здійснюється підготовка фахівців за спеціальністю «Туризм і рекреація», тому налагодження співпраці із провідними підприємствами регіону в галузі є важливим в аспекті подальшого набуття студентами практичних умінь та навичок.

«Центр кар’єри УКД – один з інструментів університету, що функціонує з метою забезпечення самозарадності студентів, молодих спеціалістів у їхній професійній діяльності, а для партнерів-роботодавців - це надійний чинник в аспекті формуванні якісного кадрового резерву компанії», - відзначає керівниця Центру кар’єри УКД Богдана Витвицька.

ГО підтримує та ініціює проєкти, здатні забезпечити Карпатському регіону стійкі позиції на внутрішньому та зовнішньому ринках туристичного бізнесу, формує нові сучасні туристичні продукти, популяризує туризм як вид відпочинку та пріоритетну галузь місцевої економіки, сприяє розвитку сільської та міської інфраструктури.

В умовах повномасштабної війни основна діяльність ГО «Гуцулія» спроєктована на вирішення викликів воєнного часу, зокрема на підтримку внутрішньо переміщених осіб, цивільних, медиків та військових, допомогу органам місцевого самоврядування у створенні належних умов для розміщення і відновлення роботи на території Косівського району релокованих підприємств із зони активних бойових дій.

Категорія
Дізнатися більше