Відбір Startup команд в менторську програму від IF HUB
11 травня 2020 05:05
Відбір Startup команд в менторську програму від IF HUB

Мрієш про власну справу? Шукаєш людей, яка скажуть, що все можливо, навчать головному і допоможуть реалізуватись? Знаєш, що твоя ідея варта інвестицій?

Оголошуємо набір, на конкурсній основі, стартапівців до Молодіжного бізнес Хабу IF Hub- спільної ініціативи Університету Короля Данила та ГО «Громадський центр «Еталон», за сприяння Управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківського МВК.

 

Реєстрація тут: https://forms.gle/j3HGeKzVhmWBg9KC7

Для участі у відборі, претендентам потрібно заповнити онлайн-форму (https://forms.gle/j3HGeKzVhmWBg9KC7до 30.05.2020р та очікувати зворотнього зв'язку зі сторони оргкомітету

За цей період ми відберемо перспективних учасників зі всіх претендентів та проведемо з ними скайп-інтерв’ю до 10.06.2020 включно.

Перший етап (відбір команд в онлайн-форматі) триватиме до 15 червня 2020 року.

Переможці конкурсу-відбору, які пройдуть в другий етап програми від IF HUB, будуть оголошені 15.червня 2020.

На другому етапі, який триватиме до 6 місяців (22 червня - 22 грудня 2020), переможці візьмуть участь у менторській програмі, та отримають всебічну підтримку зі становленням та розвитком своєї ідеї.

 

Ціль IF Hub - це заохочення молоді до реалізації власних  бізнес-технологічних ідей в сфері ІТ та робототехніки.

IF Hub допомагає стартапам-учасникам надаючи спектр послуг, які сприятимуть максимально швидко розвинути та імплементувати свою ідею, враховуючи потреби ринку сьогодення.

Ми забезпечуємо стартап необхідними ресурсами: це і пошук команди і її супровід; бек-офіс (бізнес аналітика продукту та ринку, організація роботи в команді, бухгалтерія; юридична, маркетингова, PR, HR та інша підтримка; надання робочого місця і технічної бази підготовка та запуску пілотних проектів).

На фінальному етапі, стартап отримує доступ до вказаних вище ресурсів та допомогу з залученням зовнішніх інвестицій, а також розвиватиме свій продукт та підготовки до пілотного запуску.

 

Категорія
Дізнатися більше