УКД та «Альфа-аудит ЛТД» підписали договір про співпрацю
10 червня 2020 12:06
УКД та «Альфа-аудит ЛТД» підписали договір про співпрацю

Університет Короля Данила та компанія «Альфа-аудит ЛТД» підписали договір про співпрацю.

Аудиторська компанія «Альфа-аудит ЛТД» була створена у липні 1995 року. Сьогодні компанія має у своєму складі висококваліфікованих фахівців і пропонує широкий вибір професійних послуг у сфері аудиту, бухгалтерського обслуговування, консалтингу, аудиторських експертиз, розробки та впровадження систем фінансового управління в різних сферах фінансово-господарської діяльності.

Компанія пропонує особливі умови співпраці молодим підприємствам та підприємцям, що розпочинають свій бізнес. А також з особливим трепетом ставиться до студентської молоді – рушія змін в країні, бізнесі та економіці.

фіото

«Співпраця УКД та «Альфа-аудит ЛТД» розпочалась з сильного бажання власника компанії працювати зі студентами, навчати їх та вже в роботі формувати ефективного працівника. Сьогодні керівництво компанії готове брати студентів УКД на стажування та допомагати викладачам корегувати навчальну програму відповідно до вимог ринку», – розповідає завідувач кафедри фінансів та обліку УКД Світлана Шинкар.

Університет Короля Данила розуміє важливість взаємодії освіти з роботодавцями та надає можливості вдосконалення отриманих знань на практиці. Адже команда УКД переконана, що здобуті компетентності повинні бути корисними для формування особистого успіху та професійної реалізації випускника.

фото

«Для УКД важливо, щоб студент ніколи не почув від роботодавця фрази «забудь все, чого тебе вчили в університеті». Ми прагнемо, щоб студент володів актуальними компетентностями, тому відкидаємо застаріле та збагачуємо програми тими дисциплінами, які рекомендують роботодавці», – додає пані Світлана.

Задля реалізації своїх візії УКД та «Альфа-аудит ЛТД» підписали договір про співпрацю, який передбачає сприяння професійній орієнтації і професійному навчанню студентів, проведенню експериментальної та інноваційної діяльності в освітньому (навчально-виховному) процесі.

Від сьогодні УКД та «Альфа-аудит ЛТД» будуть проводити спільні заходи з актуальних питань, що становлять спільний інтерес, взаємні консультації у сфері удосконалення освітніх програм Університету та взаємні консультації щодо здійснення міжнародного співробітництва у галузі освіти та науки.

«Наша зацікавленість у співпраці з Університетами є результатом підходів у формуванні колективу. Найцінніше, що є у нас – це фахівці, які працюють в компанії. Специфіка професії аудитора в тому, що аудитор постійно повинен знаходитися в процесі самоосвіти, вдосконалення методів перевірки, умінь і набутих навичок. Фахівець аудиторської компанії не зможе реалізувати себе як професіонал своєї справи, якщо не буде володіти такими якостями, як аналітичний склад розуму, спостережливість, вимогливість до себе, високий критерій «значущості». Без зайвої скромності можна відмітити, що усі фахівці нашої компанії такими якостями володіють.

фото

Успіх і професійне зростання кожного фахівця – це успіх і професійне зростання всієї компанії. І ми як компанія готові ділитись досвідом, ми готові «творити» справжнього фахівця і професіонала на ринку, тому співпраця з Університетом для нас є цінною і важливою. Основне що нам потрібно – це дійсно вмотивований і наполегливий працівник. Якщо є внутрішнє бажання працювати та досягати успіху – ми впевнені, що досвід це вже набута складова для молодого фахівця», – коментує співпрацю директор компанії «Альфа-аудит ЛТД» Швець Зеновій Ярославович.

Така співпраця розширює горизонти можливостей для студентів Університету Короля Данила та допомагає їхній професійній реалізації! В цьому переконана проректор УКД зі взаємодії з ринком праці Наталія Романюк: «Підписання довгострокових договорів співпраці й оформлення партнерських стосунків офіційними документами – є дуже важливим напрямом роботи для Університету. фото

Адже так ми вже розуміємо ті рамки співпраці, в яких можемо активно розвиватись. Наступними етапами після договору співпраці можуть бути: стратегічне партнерство, спільні заходи, перегляд освітніх програм, і нарешті – дуальна освіта. Позитивним є відкритість до дискусії місцевого бізнесу. Такі компанії, з потужним досвідом роботи на ринку і провідними фахівцями в галузі аудиторських послуг, як Альфа-аудит ЛТД – готові працювати з Університетом Короля Данила, готові вести дискусію щодо удосконалення освітніх програм, ділитись власним досвідом. Це кроки необхідні для реалізації стратегічних цілей Університету, кроки на зустріч ринку праці – і над цим ми всією спільнотою УКД наполегливо працюємо». 

 

Категорія
Дізнатися більше