Програма підтримки секторальної політики
22 вересня 2020 01:09
Програма підтримки секторальної політики

Університет Короля Данила разом з представниками Університетів Прикарпаття : ІФНТУНГ, ПНУ, ІФНМУ долучився до партнерства щодо подачі проєктної заявки на участь у конкурсі Програма підтримки секторальної політики — Підтримка регіональної політики України.

Робоча зустріч ініційована Управлінням інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради і покликана виявити спільні напрями розвитку освітньої галузі в регіоні, посилення взаємодії освіти з бізнес-спільнотою та владою. «Важливість співпраці освіти та бізнесу без перебільшення повинна бути пріоритетною у розвитку міста.
 

Чим більш практичні знання ми зможемо дати студентам, тим якіснішою ставатиме структура ринку праці на регіональному рівні, а як результат – отримаємо новий поштовх у розвитку креативної економіки й технологічних стартапів. Щиро вдячні керівництву Управління інвестиційної політики за ініціативи, які сприятимуть формування середовища підприємництва, співпраці між університетами та бізнесом, появі нових можливостей для студентства у реалізації ідей, стартапів та розвитку фахових навичок», - коментує проректор УКД зі взаємодії з ринком праці Наталія Романюк.

Категорія
Дізнатися більше