Договір про співпрацю Південно-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).
09 грудня 2020 11:12
договір про співпрацю

Університет Короля Данила підписав договір про співпрацю у сфері практичної підготовки здобувачів вищої освіти з Південно-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).

Практична підготовка є важливою формою освітнього процесу у закладах вищої освіти. Саме тому налагодження співпраці та підписання договорів з підприємствами, установами та організаціями стає пріоритетним напрямком діяльності Університету Короля Данила.

Співпраця з Південно-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції спрямована не тільки на практичну підготовку здобувачів вищої освіти, а ще й на професійну орієнтацію та проведення спільних науково- практичних, навчальних, інформаційних та комунікативних заходів.договір про співпрацю

Перед студентами Університету Короля Данила відкривається можливість практичної підготовки у відділах державної реєстрації актів цивільного стану, державної виконавчої служби та у державних нотаріальних конторах. Це дає можливість якісної фахової підготовки, отримання належних компетенцій та практичних навичок студентами правниками.

Прагнемо до того, щоб випускники Університету Короля Данила стали

найкращими фахівцями на ринку праці!

Категорія
Дізнатися більше