Завершальний етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
04 лютого 2024 02:02
Завершальний етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Завершальний етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбувся сьогодні в Університеті Короля Данила.

Участь у конкурсі взяли переможці обласного етапу - учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти області, учні закладів технічної (професійно-технічної) освіти та студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Прикметно, що серед учасників всеукраїнського етапу і студентка ІІ курсу Фахового коледжу УКД Анастасія Гребенюк.

«Сьогодні переможці попередніх етапів Конкурсу імені Тараса Шевченка знову об'єднані українським словом, яке на весь світ заявляє, що наша боротьба за вільне життя продовжується і буде тривати аж до перемоги. Упевнено можемо сказати, що у нас свято – Свято Шевченкового слова. Дивлячись на цих розумних, освічених, прекрасних юних шевченкознавців, ми впевнені у завтрашньому дні. Відрадно, що Університет Короля Данила цінує таких дітей, адже запропонував знижки на навчання в університеті чи його коледжі, а також представники адміністрації вручили пам’ятні подарунки від закладу учасникам конкурсу та їхнім наставникам», - відзначив директор Фахового коледжу УКД Володимир Яслик.

Категорія
Дізнатися більше