Захист навчальної практики студентів-членів Бюро правової допомоги УКД
26 червня 2024 08:06
Захист навчальної практики студентів-членів Бюро правової допомоги УКД

25 червня 2024 року студенти, які проходили навчальну практику на базі Бюро правової допомоги УКД, успішно захистили її.

Протягом місяця під керівництвом Вікторії Кузик вони набували практичний досвід, консультуючи відвідувачів та уже постійних клієнтів Бюро.

У межах навчальної практики на базі Бюро правової допомоги УКД студенти здійснили супровід продажу частки статутного капіталу двох ТОВ – підготували договір купівлі-продажу та акт приймання-передачі, розробили статут та рішення, були присутні при реєстрації в ЦНАП і частково в нотаріуса при посвідченні; проконсультували та оформили всі необхідні документи для реєстрації громадської організації; проконсультували щодо проведення установчої конференції політичної партії, підготували протокол, реєстр учасників, відомості про керівні органи, подали увесь необхідний пакет документів на реєстрацію; надали рекомендації особі щодо відшкодування завданої шкоди майну, здійснюючи контроль справи, яка наразі на розгляді в Івано-Франківському міському суді; а також щодо продажу автомобіля та зняття його з військового обліку; підготували зразки документів для відтермінування від мобілізації.

«Заплановану програму практики студенти пройшли на високому рівні та продемонстрували свої високі вміння та компетенції, адже ті завдання, з якими вони з легкістю впоралися, були важкими для їхнього юного віку. Пишаюся успіхами та досягненнями студентів, які вони здобувають завдяки роботі в Бюро», - зазначила керівниця Бюро правової допомоги УКД Вікторія Кузик.

Категорія
Дізнатися більше