Вручення стипендій від ІТ-компанії COAX
28 червня 2024 04:06
Вручення стипендій від ІТ-компанії COAX

П’ятеро кращих студентів Університету Короля Данила отримали стипендії від ІТ-компанії COAX Software Ukraine. Нагородження грошовими преміями в розмірі 10 тисяч гривень відбулося під час урочистого вручення дипломів випускникам УКД 24 червня.

«Ми щиро вдячні COAX Software Ukraine за підтримку талановитих студентів. Спільний стипендійний проєкт для студентів усіх спеціальностей та курсів УКД підтверджує важливість співпраці між освітнім і бізнес-середовищами», — відзначив Тарас Стисло — проєктний менеджер IT-напряму УКД.

Стипендію отримали студенти, які відмінно склали сесію з усіх предметів, володіють англійською на рівні від В1, пройшли співбесіду (внутрішнє тестування COAX Software) та беруть активну участь у громадському та соціальному житті не лише університету, а й міста.

Відтак, грошовими стипендіями відзначили таких студентів: Олександр Басараб (121 Інженерія програмного забезпечення), Наталія Олексевич (022 Дизайн), Максим Романишак (121 Інженерія програмного забезпечення), Софія Слюсар (121 Інженерія програмного забезпечення) та Андрій Тихонюк (073 Менеджмент).

«Стипендія від IT-компанії COAX є неабиякою мотивацією для активних молодих людей, що прагнуть розвиватися. Завдяки стипендійній програмі COAX зацікавлює абсолютних відмінників ознайомитися з роботою компанії та демонструє, що високо цінує відданих працівників!» — наголосив Андрій Тихонюк — студент 1-го курсу спеціальності 073 Менеджмент.

Категорія
Дізнатися більше