Відкрита зустріч з успішними людьми. Роман Шеремета.
29 вересня 2020 02:09
Відкрита зустріч з успішними людьми. Роман Шеремета.

Чітко визначивши місію УКД — творимо екосистему для розвитку успішної та підприємливої особистості, ми продовжуємо реалізацію одного з найвдаліших проєктів «Відкрита зустріч з успішними людьми».

В його рамках, запрошуємо студентів, викладачів та усіх охочих на зустріч з Романом Шереметом.

Зустріч відбудеться 1 жовтня о 13.20 в актовій залі УКД.

Роман Шеремета – відомий науковець-економіст українського походження, кращий молодий економіст світу згідно з рейтингом IDEAS 2018, кращий економіст України у світі за версією видання Forbes 2015, та один із кращих молодих бізнес професорів світу за версією видання Poets and Quants 2019.

Шеремета є професором Школи Менеджменту ім. Везерхеда університету Кейс Вестерн Резерв США, а також науковим співробітником Економічного Наукового Інституту та Всесвітньої Організації Праці. Ступінь доктора філософії в економіці (PhD) він здобув в університеті Пердью. За свою наукову роботу, Шеремета отримав багато міжнародних нагород, в тому числі наукову премію імені нобелівського лауреата Вернона Сміта, гранди Національного Наукового Фонду США та Інституту ім. Макса Планка.

Автор понад 80-ти наукових статей і монографій в галузях експериментальної економіки, теорії ігор, поведінкової економіки, вирішення конфліктів, організації промисловості та мотивації праці. Результати його досліджень опубліковані в провідних міжнародних наукових журналах з економіки, бізнесу, психології та політики, а також в різних популярних засобах масової інформації, таких як Wall Street Journal, Forbes, Science Daily, тощо.

Категорія
Дізнатися більше