В Університеті Короля Данила відбулась щорічна серпнева конференція для педагогічних працівників
28 серпня 2024 01:08
В Університеті Короля Данила відбулась щорічна серпнева конференція для педагогічних працівників

Захід організований за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Івано-Франківськ, Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківської міської ради.

Зі вступним словом до освітян звернувся мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, який підкреслив важливість цього заходу та висловив вдячність усім педагогам за навчання і формування дітей, за те, що попри російсько-українську війну залишилися в Україні та доклали максимальні зусилля для розвитку сфери освіти й педагогіки.

«Університет Короля Данила завжди із вдячністю бере участь в освітніх заходах. Програма сьогоднішньої конференції — це 11 актуальних перед початком навчального року локацій. Дякуємо за співпрацю Івано-Франківській міській раді і Департаменту освіти та науки. Раді приймати та брати участь в усіх заходах, які проводяться освітянською спільнотою Івано-Франківська. Перспективу вбачаємо в організації освітнього форуму для педагогічних працівників», — відзначив перший проректор УКД Михайло Косьмій.

Крім того, у рамках заходу міський голова Руслан Марцінків та заступниця міського голови, директорка Департаменту освіти та науки Вікторія Дротянко нагородили педагогічних працівників міста за активну участь у проєкті «Освіта. Діти. Війна». Відповідно до реалізації проєкту впродовж року в закладах освіти проводилися різноманітні заходи щодо вшанування пам’яті загиблих захисників, волонтерські акції, психологічні тренінги та зустрічі з військовими.

Категорія
Дізнатися більше