УКД долучився до ARCHMEETING: розширюємо можливості для студентів та співпрацюємо з експертами галузі
13 вересня 2024 10:09
УКД долучився до ARCHMEETING: розширюємо можливості для студентів та співпрацюємо з експертами галузі

Представники Університету Короля Данила, зокрема студенти спеціальності «Архітектура та містобудування», викладачі кафедри архітектури та будівництва, представники архітектурно-планувального бюро TOWER, а також перший проректор УКД, професор кафедри архітектури та будівництва, доктор архітектури Михайло Косьмій, узяли участь у події «ARCHMEETING», яка відбулася 12 вересня в Івано-Франківську.

Участь в ARCHMEETING — це унікальна можливість для студентів особисто познайомитися з визнаними експертами галузі (Володимиром Гайдаром, Юліаном Чаплінським та Богданом Гоєм), а також підвищити свої практичні навички та професійний авторитет в архітектурному середовищі.

У рамках обговорення йшлося про важливі аспекти розвитку архітектури, містобудування та дизайну в Україні, зокрема український дизайн інтер'єрів та екстер'єрів як ідентичний код держави, архітектурно-будівельний розвиток Івано-Франківська та області, реновації історичної спадщини й туристичну привабливість регіону.

Панельна дискусія за участі представників місцевої та обласної влади, головних архітекторів міста та області надала можливість отримати цінну інформацію про перспективи розвитку регіону.

За словами Руслана Жирака, старшого викладача кафедри архітектури та будівництва, подібні заходи не тільки сприяють професійному зростанню молодих архітекторів, а й відкривають для них нові бізнес-можливості:
«ARCHMEETING – це змога долучитися до ком’юніті архітекторів, особисто познайомитись і поспілкуватися з експертами галузі. Участь у подібних заходах, особливо для студентів та молоді, покращує практичні навички, а найголовніше – підвищує впізнаваність і професійний авторитет в архітектурному середовищі».

Категорія
Дізнатися більше