Тренінг «Мотивація персоналу в готельно-ресторанному бізнесі, або що робити, щоб горіли очі»
09 лютого 2024 04:02
Тренінг «Мотивація персоналу в готельно-ресторанному бізнесі, або що робити, щоб горіли очі»

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся тренінг для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» - «Мотивація персоналу в готельно-ресторанному бізнесі, або що робити, щоб горіли очі».

Тренерка, засновниця «School of Management», спікерка міжнародного тренерського кемпу, бізнес-тренерка та коуч Оксана Бойко, провела для студентів ряд мотиваційних вправ. Також вона акцентувала на необхідності мотивації персоналу в колективі, видах та способах мотивації, відмінностях стимулювання і мотивації. Окремим блоком під час зустрічі стала робота над причинами демотивації.

«Для професіонала в готельно-ресторанному бізнесі мотивація персоналу – надзвичайно важливий інструмент управління. Від мотивації персоналу залежить якість роботи, рівень продуктивності, розвиток і успіх бізнесу у сфері гостинності. Тому сьогоднішній тренінг мав на меті показати студентам, майбутнім керівникам у сфері готельно-ресторанного бізнесу, необхідність та важливість системи мотивації в роботі», - відзначила виконувачка обов’язків завідувача кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Христина Терлецька.

Категорія
Дізнатися більше