Тренінг для студентів УКД спеціальності Психологія
28 березня 2024 03:03
Тренінг для студентів УКД спеціальності Психологія

Сьогодні в Університеті Короля Данила для студентів спеціальності Психологія відбувся тренінг «Зустріч із душею», який провела психологиня УКД Надія Яворська - сертифікований коуч системи Коліна Тіппінга.

Зустріч організована з метою ознайомлення здобувачів із системою Тіпплінга, апробації актуальних психологічних технік та практик.

Сьогодні у людей часто виникають проблеми зі злістю та агресією, труднощі в особистих стосунках, що спричинюють конфлікти, сварки, розлучення; методика, яку сьогодні опановували здобувачі, спрямована на те, щоб навчити людей не блокувати себе через негативні емоції та прояви злості, ненависті, апатії тощо. Поданий інструментарій студенти надалі зможуть використовувати у власному житті та професійній діяльності для збереження ментального здоров’я і стабільного психоемоційного стану.

«Під час зустрічі я мала на меті ознайомити студентів із великим спектром найефективніших методів роботи професійного психолога, а також надати можливість самостійно проводити психологічну роботу із собою, оскільки для професії психолога це також вкрай важливо», - відзначає психологиня УКД Надія Яворська.

Категорія
Дізнатися більше