Студенти Університету Короля Данила здобули першість на Всеукраїнському інтелектуальному змаганні
23 травня 2024 02:05
Студенти Університету Короля Данила здобули першість на Всеукраїнському інтелектуальному змаганні

Студентство Університету Короля Данила постійно розвивається та вдосконалює свої знання і вміння. Нещодавно на базі Одеського національного економічного університету відбулося Всеукраїнське інтелектуальне змагання серед студентів, що навчаються за спеціальністю 073 Менеджмент.

Учасники подавали й опрацьовували наукові статті та доповіді з презентацією наукових результатів. Так, студент першого курсу УКД спеціальності 073 Менеджмент Андрій Тихонюк отримав диплом першого ступеня, а студентка другого курсу Фахового коледжу УКД спеціальності 073 Менеджмент Марія Калин - диплом другого ступеня.

За наукові досягнення та популяризацію університету за його межами студентам надано знижку на навчання в розмірі 25%.

До слова, мета такого конкурсу - виявлення творчих здібностей та реалізація вмінь і навичок із дисциплін професійно-практичної підготовки фахівця з менеджменту.

«Управління людськими ресурсами, розвиток підприємницва, сучасні інформаційні технології - цими та іншими темами повинен володіти кожен успішний та професійний менеджер. Відповідна підготовка та написання наукових статей є важливими у формуванні фахових компетентностей. Університет Короля Данила завше підтримує талановитих та амбітних студентів. Саме тому студентам-учасникам за здобуття наукових висот УКД надає 25%-знижку на навчання»,- розповідає наукова керівниця, проєктна менеджерка напряму Наталія Гавадзин.

Категорія
Дізнатися більше