Студенти УКД - переможці конкурсу від ОДА
04 квітня 2024 04:04
Студенти УКД - переможці конкурсу від ОДА

З метою підтримки талановитої молоді, сприяння самореалізації студентів, заохочення їх до подальшої діяльності у сфері туризму департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації провів конкурс студентських туристичних проєктів і стартапів.

На конкурс було надіслано дев’ять заявок із чотирьох закладів вищої освіти. 26 березня відбулось засідання конкурсної комісії щодо оцінювання проєктних заявок.

Згідно із результатами виставлених експертами балів, перемогу здобули чотири проєкти, два з яких подали студенти 4 курсу спеціальностей 242 Туризм і рекреація та 241 Готельно-ресторанна справа.

Студентка 4 курсу спеціальності 242 Туризм і рекреація Марія Гопай представила проєкт «Туристична навігація у Національному заповіднику “Давній Галич”» (куратори проєкту - Микола Депутат та Христина Терлецька) і посіла друге місце. Сума гранту - 60 тисяч гривень.

Студент 4 курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа Михайло Сенчук презентував проєкт «Над Гу.соm Облаштування туристичної локації на березі річки Рибниця в місті Косові» (куратори - Роман Юр'як та Христина Терлецька) і посів третє місце. Сума гранту - 50 тисяч гривень.

Вітаємо переможців та бажаємо якнайшвидшого втілення ініціатив!

Категорія
Дізнатися більше