Студентки ІІ курсу Фахового коледжу УКД Анастасія Довган та Кіра Чекіс зайняли перші місця на конкурсі та чемпіонаті
11 грудня 2023 01:12
Студентки ІІ курсу Фахового коледжу УКД Анастасія Довган та Кіра Чекіс зайняли перші місця на конкурсі та чемпіонаті

Студентки ІІ курсу Фахового коледжу УКД Анастасія Довган та Кіра Чекіс - стипендіатки голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та голови Івано-Франківської обласної ради.

Анастасія Довган, студентка спеціальності 022 «Дизайн», посіла друге місце на завершальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів МАН України, підготувавши та захистивши роботу про жіночу псевдоніміку періоду ОУН / УПА та російсько-української війни. Попередньо Настя здобула перемогу на міському та обласному етапах конкурсу й опісля представляла Івано-Франківщину на всеукраїнському.

Кіра Чекіс, студентка спеціальності 081 «Право», виборола перше місце на Чемпіонаті світу з тхеквондо, який відбувся в місті Тампере (Фінляндія). Кіра Чекіс – майстер спорту України, дворазова чемпіонка Європи, чемпіонка світу, чемпіонка Кубка світу та Кубка Європи, а також багаторазова чемпіонка України.

Університет Короля Данила як заклад вищої освіти всіляко підтримує ініціативи та проєкти здобувачів. Пишаємося талановитими студентами!

Категорія
Дізнатися більше