Студенти УКД презентували результати своєї роботи в Сoax software
14 липня 2022 05:07
Студенти УКД презентували результати своєї роботи в Сoax software

У лютому 2022 року Університет Короля Данила підписав меморандум про співпрацю з компанією Сoax software, і вже сьогодні троє найпрацьовитіших студентів-першокурсників презентували власний проєкт, який створили завдяки співпраці з Сoax software.

Компанія заздалегідь провела співбесіду з першокурсниками спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» та відібрала дев’ять найвмотивованіших студентів. Їх Сoax software запросили до себе на практику, де молодь займалась розробкою авторських проєктів.

До фінального етапу співпраці - презентації розробки та запрошення на інтернатуру дійшли лише троє студентів Богдан Пилипів, Сашко Тимченко, Павло Семенюк.

14 липня студенти презентували свій сайт «Лікарні онлайн».

Тепер на хлопців чекає інтернатура в Сoax software, продовження роботи над проєктом та новий навчальний рік в Університеті Короля Данила.

Курував співпрацею студентів та професіоналів проєктний менеджер IT-напряму Університету Короля Данила Тарас Стисло.

«Наша співпраця з Сoax software вже дала свої перші хороші результати. І ми плануємо робити її ще серйознішою та сильнішою. Наші студенти отримали змогу здобути практичні навички, відчути себе частиною досвідченої команди та поглибити свої знання. Допомогла їм в цьому працьовитість, а викладачі кафедри і практики з Сoax software стали підтримкою», - розповідає пан Тарас.

Він також поділився планами кафедри на найближчий час.

«Плануємо повністю змінити освітню програму. Перші роки навчання приділити тому, щоб поетапно вивчити backend, frontend, далі перейти до вивчення веб-дизайну, тестування. А магістратуру виділити на вивчення штучного інтелекту, machine learning, data mining», - розповів пан Тарас.

Студенти УКД, які проявили себе в компанії Сoax software, вдячні університету та практикам, що дали змогу розвиватись вже з першого року навчання.

«Ми на 91% впевнені в тому, що наш проєкт працюватиме так, як треба. Але цього б не було, якби не люди навколо», - діляться хлопці.

Категорія
Дізнатися більше