Студенти спеціальностей «Архітектура та містобудування» і «Будівництво та цивільна інженерія» зустрілись з Романом Макаровим - голова ГС «BUILDIT Ukraine».
14 квітня 2022 04:04
Сьогодні студенти спеціальностей «Архітектура та містобудування» і «Будівництво та цивільна інженерія» зустрілись з Романом Макаровим.

Сьогодні студенти спеціальностей «Архітектура та містобудування» і «Будівництво та цивільна інженерія» зустрілись з Романом Макаровим. Роман Макаров - голова ГС «BUILDIT Ukraine».

Діяльність спілки спрямована на впровадження змін до будівельної галузі шляхом модернізації системи освіти. Цей процес відбувається завдяки поєднанню практичного досвіду учасників ринку та інституту академічної освіти. На зустрічі пан Роман розповів про актуальні технологічні тренди світової будівельної галузі та познайомив з лідерами галузі.

Мета зустрічі - зменшити розрив між практикою та навчанням, надати престижу професії, підвищити якість будівельної освіти. Співпраця УКД та «BUILDIT Ukraine» дозволяє студентам нашого університету і фахового коледжу пройти курси в освітньому просторі builditlab.org, отримати унікальні навички та сертифікат, який їх підтверджує. «В УКД ми даємо студентам лише найкращі знання та передові вміння. Застосування ВІМ-технологій – один із ключових етапів цифрової трансформації будівництва, тобто майбутнім фахівцям знання про які вкрай необхідні для кар’єрного успіху.

Завдяки їх застосуванню можна віртуально відтворити об’єкт ще до початку його будівництва, прослідкувати процеси життєвого циклу будівельного об’єкту. Такий спосіб дає змогу підвищити безпеку будівель і споруд, здійснювати оперативне керівництво процесами будівництва та контролю його якості, значно зменшити ймовірність помилок у проектах, зменшити вартість будівництва та оптимізувати витрати вже на стадії експлуатації», - коментує зустріч старший викладач кафедри архітектури та будівництва Кутрик Назар.

Відбудовуватимемо Україну якісно!

Категорія
Дізнатися більше