Студент Університету Короля Данила отримав можливість безкоштовної інтернатури в «SoftServe Ukraine»
28 травня 2024 04:05
Студент Університету Короля Данила отримав можливість безкоштовної інтернатури в «SoftServe Ukraine»

8 грудня в Університеті Короля Данила відбулися захисти проєктів здобувачів ОС «Магістр» спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення. Захист був організований в рамках дисципліни «Інноваційний менеджмент та розвиток стартапів» - одного із спільних освітніх компонентів УКД та ІТ-компанії «SoftServe Ukraine».

Захист відбувся у форматі студентських дебатів та Elevator Speech. Переможець Петро Головчук отримав можливість безкоштовно навчатися в інтернатурі ІТ-компанії «SoftServe» під керівництвом Сергія Гаврилка протягом лютого-травня 2024 року.

«Наш студент успішно завершив безкоштовну інтернатуру в провідній ІТ-компанії. Він набув практичні навички, працюючи над реальними проєктами під керівництвом досвідчених менторів. Цей безцінний досвід допоміг йому застосувати теоретичні знання на практиці та підготуватися до майбутніх професійних викликів», — відзначив проєктний менеджер ІТ-напряму Тарас Стисло.

Інтернатура включала спільні сесії, воркшопи та роботу над Open source-проєктами.

«Петро отримав можливість розвинути практичні навички в «Менеджменті 3.0», у побудові й розвитку відповідного ком’юніті, а також в аналізі Open source-проєктів та специфіці їхнього менеджменту. Я дуже задоволений, що в результаті інтернатури ми маємо результативне дослідження Open source-ринку і практичного використання парадигми «Менеджмент 3.0». Результати нашої взаємодії, досліджень та експериментів мій відділ в компанії «SoftServe» зможе використати для подальшого розвитку взаємодії з Open source-напрямком ринку», — поділився викладач кафедри ІТ, Delivery Director ІТ-компанії «SoftServe» Сергій Гаврилко.

«Вдячний Університету Короля Данила та Сергієві Гаврилку за можливість отримати реальний досвід в ІТ та простажуватися в компанії. Протягом кількох місяців я мав змогу працювати над реальними проєктами, застосовуючи на практиці знання, здобуті під час навчання в університеті, а також працювати з професійною командою пана Сергія. Цей досвід став чудовим фундаментом для моєї подальшої кар'єри в ІТ-індустрії», — розповів Петро Головчук.

Категорія
Дізнатися більше