Public Talk «Як перетворити ідею в ІТ-компанію» в УКД
28 березня 2024 04:03
Public Talk «Як перетворити ідею в ІТ-компанію» в УКД

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся Public Talk із засновниками компанії COAX «Як перетворити ідею в ІТ-компанію».
Під час зустрічі засновники компанії COAX Сергій Хмельовський, Петро Строїч та Іван Веркалець говорили про те, як перетворювати ідеї в бізнес, долати кризові періоди, як і що вивчати, щоб «розбиратися» в актуальних запитах ІТ.

У рамках заходу відбулося також вручення стипендій студентам Університету Короля Данила. Стипендію у розмірі 20000 гривень від ІТ-компанії COAX отримуватимуть: студентка І курсу спеціальності 073 Менеджмент Юлія Сіромаха, студентка І курсу спеціальності 025 Музичне мистецтво Вероніка Попович, студентка І курсу спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення Софія Слюсар, студентка ІІІ курсу спеціальності 022 Дизайн Наталія Олексевич та студентка ІV курсу спеціальності 025 Музичне мистецтво Христина Хабайлюк.

«Університет Короля Данила - це освітній простір, де безліч можливостей для амбітних та перспективних молодих людей. Тут реалізовується багато проєктів, стипендійних та грантових програм, зокрема програма від партнера УКД - ІТ-компанії СОАX. Для нас цінна співпраця з бізнесом, адже це створює нові можливості як для університету, так і для студентів. У межах нашого співробітництва сьогодні пʼять кращих студентів УКД, які довели здобуті знання, отримали грошові винагороди від компанії», - розповів про реалізацію програми проєктний менеджер ІТ-напряму Тарас Стисло.

Категорія
Дізнатися більше