Презентація проєктів туристично-інформаційного центру, розроблених студентами IV курсу спеціальності «Архітектура та містобудування»
22 грудня 2023 09:12
Презентація проєктів туристично-інформаційного центру, розроблених студентами IV курсу спеціальності «Архітектура та містобудування»

21 грудня відбулась презентація проєктів туристично-інформаційного центру, розроблених студентами IV курсу спеціальності «Архітектура та містобудування» УКД для управління міжнародних зв’язків, туризму та промоції Івано-Франківської міської ради.

У центрі, який буде розташований поблизу залізничного вокзалу, туристи зможуть перепочити, придбати карту Івано-Франківська чи міський мерч.

Студенти представили 8 екологічних, сучасних, безбар’єрних проєктів, які невдовзі скомпілюють в один для втілення до кінця року. Для цього розробників запросили на обговорення до мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

«Більшість туристів власне знайомство з містом розпочинає з вокзалу, тому потреба у функціонуванні туристично- інформаційного центру саме на вокзалі визріла давно. Сьогоднішня зустріч студентів із заступником міського голови Святославом Никоровичем засвідчила: напрацьовані роботи креативні та цікаві. Використавши брендбук, студенти-розробники врахували всі висловлені попередньо побажання стосовно проєктів. Це перша зустріч, попереду ще багато обговорень, коректур. Проте переконана, що ця співпраця сприятиме втіленню ідеї щодо встановлення ТІЦ», - відзначила в ході обговорення начальниця управління Уляна Басараб-Ганчак.

Категорія
Дізнатися більше