Практикум-навчання для Бюро правової допомоги УКД
15 лютого 2024 04:02
Практикум-навчання для Бюро правової допомоги УКД

Сьогодні для студентів-учасників Бюро правової допомоги УКД проведено практикум-навчання щодо юридичного супроводу процесу розлучення.

Тема розірвання шлюбу є актуальною для правників, і часто до такого процесу залучають відповідного профільного адвоката. Існує декілька способів розірвати шлюб. Вибір конкретного залежить від обставин, зокрема наявності спільного майна, дітей та спору між подружжям про те, хто буде піклуватись про дитину.

Сьогодні своїм досвідом із студентами ділився Віталій Саветчук - адвокат АО «MORIS», кандидат юридичних наук. Спілкуючись із присутніми, він розповів про процедуру та особливості оформлення необхідних документів, комунікацію з чоловіком/дружиною, акцентував на правильності формулювання та подання позовної заяви про розірвання шлюбу.

«Захід організовано з метою потрактування ролі юриста в процесі розлучення та характеристики надання повноцінної юридичної підтримки впродовж його перебігу. У ході розмови намагались дати студентам корисні поради, які стануть їм у нагоді як в роботі бюро, так і надалі - в професійній діяльності», - зазначила Вікторія Кузик, організаторка заходу та керівниця проєкту.

Категорія
Дізнатися більше