Переможці в конкурсу «Право» Фонду отця Івана Луцького
01 березня 2021 03:03
Переможці Фонду отця Івана Луцького в конкурсі «Право»

26 лютого Університет Короля Данила провів Конкурс з права Фонду отця Івана Луцького для школярів 9-11 класів. 

У зв’язку із карантинними умовами конкурс проходив у онлайн режимі. Участь взяли 86 школярів.

«Мені дуже радісно від того, що завдяки Фонду отця Івано Луцького обдарована молодь має змогу безкоштовно отримувати якісну європейську освіту. УКД від часу свого заснування і до сьогодні дає можливісті реалізації для студентів, потрібно лише проявити себе!» - коментує конкурс перший проректор УКД Михайло Косьмій.

Конкурсанти складали тести трьох рівнів складності. Тематика конкурсу - «Базові цінності конституційного ладу України». Завдання складені українською мовою у формі тестів (50 питань) та виконуються кожним учасником самостійно протягом однієї години. Для чіткої надійної технічної та організаційної підтримки організатори комунікували з учасниками 24/7 протягом тижня. Під час тестування з метою уникнення будь-яких проблем команда УКД перебувала з учасниками на онлайн зв'язку.

Переможці Фонду отця Івана Луцького в конкурсі «Право»

«Щиро дякуємо конкурсантам за позитивні відгуки щодо організації за проведення конкурсу. Мабуть, найкращим результатом є відсутність негативних коментарів. Лише щирі слова вдячності за можливість безкоштовного навчання в одному з кращих закладів вищої освіти - Університеті Короля Данила», - говорить проректорка УКД з соціально-виховної роботи Іванна Бабецька.

Переможці конкурсу «Право»:

1 місце Діана Дарвай - 100 (41 хв 35 с.).

2 місце Павчак Олег - 99 (42 хв. 35 с.)

3 місце Субичев Юрій - 99 (57 хв. 07 с.)

Призовий фонд конкурсу:

• кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора;

• 3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 500 грн та цінні подарунки від організатора;

• 2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1000 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів;

• 1 місце – грант на навчання (оплата 100%вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1 500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів.

 

Категорія
Дізнатися більше