Організаційна зустріч щодо практичної підготовки
03 грудня 2020 09:12
Організаційна зустріч щодо практичної підготовки

Сучасний фахівець в індустрії гостинності, зокрема в туризмі, повинен поєднувати в собі професійні знання та навики разом з особистими якостями.

Адже в умовах пандемії та жорсткої конкуренції головне завдання туристичного бізнесу – своєчасне  та комфортне задоволення потреб клієнта на високому професійному рівні.

Тому Університет Короля Данила приділяє велику увагу фаховій підготовці своїх студентів, зокрема через організацію та проведення практичної підготовки, прислухаючись до потреб ринку, запитів потенційних роботодавців та рухаючись у напрямку дуальної освіти, яка стає все більше вимогою часу.

Організаційна зустріч щодо практичної підготовки

Сьогодні відбулась робоча зустріч зі студентами групи Т - 410 коледжу ім. Степана Граната УКД, які незабаром стануть випускниками, щодо проходження виробничої практики. Директор Центру практичної підготовки та працевлаштування УКД  Людмила Андрусів підкреслила, що практична підготовка є важливою складовою освітнього процесу та звернула увагу студентів на особливостях вибору баз практики та назвала ті, які пропонує Центр, а також наголосила на відповідальному ставленні до цієї практики.

Фахівець Центру практичної підготовки і працевлаштування УКД  Ірина Яковина наголосила на важливості комунікації як з персоналом туристичних фірм, так і з клієнтами, а також побажала реалізації своїх знань та сподівань на майбутнє працевлаштування у кращих підприємствах сфери туристичного бізнесу.

Керівник практики від УКД Людмила Жирак зупинилась на основних питаннях щодо оформлення необхідної документаціії, показала кращі взірці робіт, представлені на захисті практики студентів у минулому навчальному році..

Студенти отримали вичерпні відповіді на усі запитання та прислухались до рекомендацій фахівців.

Під час проходження виробничої практики студенти ще раз матимуть змогу переконатись, що туризм – перспективна, успішна, прибуткова і цікава сфера бізнесу, яка дає можливість розбудовувати свою кар'єру, реалізувати себе в професії та забезпечити тим самим своє майбутнє.Організаційна зустріч щодо практичної підготовки

Категорія
Дізнатися більше