Онлайн-лекція з Admin Recruiter & Event Manager Олегом Опришко від компанії-партнера УКД ZONE 3000.
15 березня 2023 12:03
Онлайн-лекція з Admin Recruiter & Event Manager Олегом Опришко від компанії-партнера УКД ZONE 3000.

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбулася онлайн-лекція, організована кафедрою інформаційних технологій спільно з Admin Recruiter & Event Manager Олегом Опришко від компанії-партнера УКД ZONE 3000.

Презентація розпочалася з руйнування міфів щодо того, що в айті потрібні лише технічні фахівці.

За словами пана Олега, в ІТ-індустрії можуть працювати фахівці різних сфер, адже для якісного функціонування компанії потрібні також менеджери, адміністратори, дизайнери, smm-фахівці та інші спеціалісти. У ZONE3000, зокрема, функціонує 31 відділ.

Крім того, під час онлайн-лекції студентам розповіли про можливість фахової реалізації в ІТ-сфері серед нетехнічних працівників, наприклад, йшлося HR-менеджера, бізнес-аналітика, маркетолога, копірайтера, аналітика тощо. Зазначені професії важливі для розвитку, успішного функціонування й реалізації продуктів та послуг компанії.

Наприкінці Олег Опришко відповів на запитання студентів та надав власні рекомендації щодо старту професійної кар'єри в ІТ-сфері. Він зазначив, що важливо не сумніватися у своїх можливостях, швидко адаптуватися до змін, здобувати практичний досвід та повсякчас навчатися новому.

Категорія
Дізнатися більше