Навчання для учасників «Академії волонтерів УКД»
22 жовтня 2024 01:10
Навчання для учасників «Академії волонтерів УКД»

У понеділок, 21 жовтня, в УКД стартувало сертифіковане навчання для учасників «Академії волонтерів УКД».

Протягом трьох днів студенти здобудуть спеціалізовані знання з волонтерської діяльності та вдосконалять ключові навички, що стосуються комунікації, організації волонтерських акцій, роботи в команді тощо. Тренери поділяться своїм досвідом у сфері благодійності, а учасники зможуть отримати цінні інсайти й практичні поради для успішної волонтерської діяльності.

Під час першого заняття «Волонтерство: історія та сучасність» від Назарія Петріва, фахівця із соціальної роботи, йшлося про історію волонтерського руху, розвиток волонтерства в різних країнах, його еволюцію та значення в суспільстві, сучасні волонтерські ініціативи.

«”Академія волонтерства УКД” - це навчальна програма для студентів, які прагнуть віднайти свій шлях у благодійності та стати частиною волонтерської спільноти УКД. Волонтерська робота сприяє соціалізації особистості, забезпечує засвоєння майбутніми фахівцями соціальної дійсності, допомагає особистісному росту та самореалізації», - зауважує проректорка із соціальної та профорієнтаційної роботи УКД Іванна Бабецька.

Категорія
Дізнатися більше