Навчально-ознайомча зустріч студентів спеціальності «Музичне мистецтво»
24 листопада 2023 02:11
Навчально-ознайомча зустріч студентів спеціальності «Музичне мистецтво»

24 листопада 2023 року відбулася навчально-ознайомча зустріч студентів першого курсу освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності «Музичне мистецтво» з гарантом освітньої програми «Естрадний спів», кандидатом мистецтвознавства, доцентом Наталією Толошняк та заступником завідувача кафедри, кандидатом мистецтвознавства, доцентом Тарасом Кметюком.

Здобувачів проінформували щодо структури освітньої програми, ознайомили зі змістом і вимогами стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Музичне мистецтво» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» та чинної в Університеті Короля Данила освітньо-професійної програми «Естрадний спів», а також розповіли про загальні і фахові компетенції спеціальності, проаналізували програмні результати навчання. 
     
Гарант освітньої програми обговорила студентами зміст ОП, наголосивши на студентських правах, обов’язках і відповідальності. Окремо йшлося і про дотримання академічної доброчесності в Університеті Короля Данила.

Особливе зацікавлення викликало обговорення каталогу вибіркових освітніх компонентів та їх логічної послідовності. Наталія Толошняк, відповідаючи на запитання студентів, запропонувала їм більш активно долучатися до формування дисциплін вільного вибору задля підвищення якості освітніх послуг.

Категорія
Дізнатися більше