Меморандум про співпрацю з ГО «Прогресильні»
15 квітня 2024 01:04
Меморандум про співпрацю з ГО «Прогресильні»

12 квітня в Університеті Короля Данила укладено договір про співпрацю закладу з громадською організацією «Прогресильні». Подія відбулася в рамках підвищення кваліфікації викладачів УКД «Прогресивний викладач: позиціонування та розвиток» і проєкту «Острівці Прогресильності».

Ключовою метою взаємодії є об’єднання зусиль задля покращення якості освіти в Україні та створення умов для розвитку навчальних закладів. Також меморандум забезпечить захист прав і свобод викладачів та здобувачів закладів освіти, сприятиме впровадженню в освітній процес найбільш гнучких та ефективних технологій навчання, викладання, стажування та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників ЗВО.

«У рамках майбутньої співпраці передбачено можливість організації та проведення спільних заходів (тренінгів, майстер-класів, круглих столів, семінарів, конференцій тощо), обміну досвідом у сфері викладацької діяльності, організації стажувань і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, спільної проєктної і грантової діяльності», — зауважив ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький.

Категорія
Дізнатися більше