Майстер-клас для студентів-правників УКД
25 квітня 2024 03:04
Майстер-клас для студентів-правників УКД

25 квітня для студентів 4 курсу освітнього рівня «Бакалавр» Університету Короля Данила та 1 курсу магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право відбувся майстер-клас із написання резюме та CV.

Про те, як правильно скласти резюме, що варто писати та в якому обсязі, говорила начальниця відділу кадрів Університету Короля Данила Леся Косьмій.

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти дізналися про відмінності між цими документами. Зокрема, Леся Романівна зауважила, що CV є докладним описом усієї професійної діяльності, а резюме - більш коротке і стисле висвітлення, призначене для того, щоб роботодавець зміг швидко ознайомитися із загальними відомостями про потенційного претендента на конкретну посаду.

Майбутні випускники отримали поради від досвідченого кадровика і про те, яким має бути резюме, щоб його помітили з-поміж величезної кількості інших, як найкраще описати свої професійні навички та розповісти про власний професійний досвід, чи подавати особисту інформацію.

Йшлося також про поведінку під час співбесіди та типові помилки, які допускають претенденти на посади в юридичній сфері.

Категорія
Дізнатися більше