Лекція від представників ІТ-компанії Elogic Commerce.
15 березня 2023 11:03
Лекція від представників ІТ-компанії Elogic Commerce.

Сьогодні в УКД відбулася лекція від представників ІТ-компанії Elogic Commerce.

Спікерами заходу стали Сергій Альпатов - Head of Learning and Development, Elogic Commerce. Ex. - Fozzy Group/ Temabit - керівник служби навчання та розвитку IT-навичок // Technical Advisor - «Python Skillset integration» «Machine Learning Data Driven Approach in Commerce» та Катерина Кузнецова - Head of HR, Elogic Commerce.

Під час заходу лектори розповіли студентам про зміни, які в майбутньому відбудуться на ринку праці, зокрема в ІТ-сфері, через вплив штучного інтелекту. Оскільки штучний інтелект може адаптовуватися до актуальних сьогодні вимог: тренуватися, вчитися й вдосконалюватися. Окрім того, його використання може забезпечити значні переваги у затратах часу, фінансових можливостях та автоматизації рутинних завдань.

«Штучний інтелект може вирішувати низку поставлених завдань й створювати нові можливості для людства. Проте він ніколи не зможе замінити людину, оскільки це просто автоматизований механізм, який виконує завдання та не володіє людським баченням і почуттями. Наразі ШІ - просто помічник, який не створює ніякої загрози»,- резюмував наприкінці Сергій Альпатов, керівник служби навчання та розвитку IT-навичок.

Категорія
Дізнатися більше