Лекція з директором регіонального офісу в Івано-Франківську ПрАТ СК «ПЗУ Україна» Мирославом Штихом
13 жовтня 2021 11:10
Лекція з директором регіонального офісу в Івано-Франківську ПрАТ СК «ПЗУ Україна» Мирославом Штихом

Команда Університету Короля Данила переконана, що найефективніше навчання відбувається тоді, коли закріплюєш теоретичну інформацію спілкуванням зі спеціалістами-практиками.

Для студентів УКД спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» наша команда організувала зустріч з директором регіонального офісу в Івано-Франківську ПрАТ СК «ПЗУ Україна» Мирославом Штихом.

«Зустріч відбулась в рамках освоєння дисципліни «Страхування», зокрема теми «Страхова організація», на якій студенти ознайомлюються із суттю, видами, організаційною структурою головного суб’єкта страхового ринку – страхової компанії. І хто як не представник самої страхової компанії може найкраще пояснити усі нюанси?», - розповідає лекторка курсу, викладачка УКД Оксана Бурачок.

Пан Мирослав ознайомив студентів зі страховою компанією ПрАТ СК «ПЗУ Україна» та історією її становлення. Розповів, який вплив на діяльність «ПЗУ Україна» мав COVID-19 та які зміни відбулися внаслідок призначення регулятором страхового ринку  - Національного банку України. Також студенти з перших вуст почули, яких заходів необхідно вживати у випадку ДТП і які особливості при оформленні Європротоколу.

Пара зі спеціалістом-практиком пройшла дуже насичено. Студенти ставили безліч запитань та отримали нові практичні навички, які допоможуть впевнено почуватись в майбутній професійній реалізації. А також отримали універсальне правило від пана Мирослава, яке стосується не лише професії, а й життя: «Не бійтеся пробувати, коли рішився - прорахуй, прорахував - не зупиняйся».

Категорія
Дізнатися більше