Курси УКД з підвищення кваліфікації педагогічних працівників
13 грудня 2021 03:12
Курси УКД з підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Школярі та студенти вже втомились від дистанційного навчання, а ось для дорослих, сформованих фахівців, яким потрібно підвищити кваліфікацію чи змінити сферу діяльності дистанційний формат підходить ідеально.

Саме такий формат обрав Університет Короля Данила для здійснення підвищення кваліфікації педагогічних працівників в рамках акредитованих за IV рівнем освітніх програм та в рамках класифікатора видів економічної діяльності (85.59). Обсяг усіх запропонованих курсів 30 годин (1 кредит ЄКТС).

«Ми вперше запропонували такі курси містянам. І отримали шалений відгук: 340 задоволених та вмотивованих учасників. А все завдяки тому, що пішли за запитом педагогічних працівників. Вони хотіли дізнатись більше про розвиток soft skills, навчитись активно застосовувати в роботі інформаційні технології, вивчити правові аспекти кадрового діловодства та інше. І ми пропонуємо саме такі теми наших курсів. Звісно, їх тематика розширюватиметься, інформація оновлюватиметься. Тому слідкуйте за інформацією на сайті та ставайте учасником наших курсів», - розповідає перший проректор УКД Михайло Косьмій.

Також пан Михайло наголосив на тому, що команда УКД обирає лише найфаховіших викладачів для курсів. Так, роробницею і лекторкою курсу «Розвиток soft skills (м’яких навичок). Емоційний та соціальний інтелект» є Мар’яна Лисишин, яка увійшла в рейтинг ТОП-50 найкращих учителів України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine.

Категорія
Дізнатися більше