Конкурс «Тематична листівка» від Фонду отця Івана Луцького
20 березня 2024 04:03
Конкурс «Тематична листівка» від Фонду отця Івана Луцького

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся конкурс для обдарованої молоді «Тематична листівка» на отримання грантів на навчання в Університеті Короля Данила.

Мета конкурсу: виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, створення умов для її творчого зростання, розвиток і реалізація здібностей талановитих учнів, нетворкінг для формування нових проєктів, а також допомога абітурієнтам у виборі професії.

«Тематична листівка» - це графічна робота на форматі А4 із застосуванням графічних засобів: туші, пера, лінерів, акварелі.

Перемогу, згідно з оцінками журі, здобули:
1 місце - Анастасія Парахоняк, учениця 9 класу Більшівцівського ліцею, отримала грант у розмірі 100% на навчання в УКД та грошову винагороду (1500 грн);
2 місце - Венесcа Томин, учениця 11 класу Ліцею №22 Івано-Франківської міської ради, одержала частковий грант (50%) і грошовий приз (1000 грн);
3 місце - Володимир Матіїв, учень 9 класу Ліцею №18 Івано-Франківської міської ради, також став власником часткового гранту (25%) та грошової винарогоди в розмірі 500 грн.

«Відрадно, що учасники відповідально поставилися до виконання творчого завдання. Ми побачили різновекторний підхід до графічної роботи та були приємно здивовані їхнім нестандартним баченням», - коментує конкурс викладач кафедри дизайну Іван Гребенюк.

Категорія
Дізнатися більше