Конкурс із математики від Фонду отця Івана Луцького
15 березня 2024 04:03
Конкурс із математики від Фонду отця Івана Луцького

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбувся конкурс для обдарованої молоді з математики на отримання грантів на навчання в Університеті Короля Данила.

Мета конкурсу: виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, створення умов для її творчого зростання, розвиток і реалізація здібностей талановитих учнів, нетворкінг для формування нових проєктів, а також допомога абітурієнтам у виборі професії.
Грантовий конкурс передбачав виконання 5 письмових завдань, орієнтованих на шкільну програму відповідного класу.

Згідно з результатами оцінювання переможцями конкурсу стали:
1 місце - Наталія Тимчишин, учениця 10 класу Ліцею імені Івана Пулюя, яка отримала 100% грант на навчання в УКД та 1500 грн винагороди;
2 місце - Левко Павлик, учень 11 класу Ліцею №5 Івано-Франківської міської ради, який одержав частковий грант (50%) та 1000 грн;
3 місце - Христина Острогляд, учениця 9 класу Богородчанського ліцею №1, яка стала власницею часткового гранту на навчання в УКД (25%) і грошової винагороди (500 грн).

Викладач математики Фахового коледжу УКД Віктор Мосюрчак відзначає: «Вразила досить ґрунтовна підготовка та високий рівень знань учасників. Переконаний, що такі конкурси варто проводити, оскільки вони сприяють розвитку та підтримці обдарованої молоді».

Категорія
Дізнатися більше