Керівництво і професорсько-викладацький склад Університету Короля Данила щиро вітають своїх колег-юристів
22 грудня 2020 04:12
Керівництво і професорсько-викладацький склад Університету Короля Данила щиро вітають своїх колег-юристів

Керівництво і професорсько-викладацький склад Університету Короля Данила щиро вітають своїх колег-юристів – Андрусів Людмилу Михайлівну, Зварича Романа Васильовича, Каленюк Оксану Миколаївну, Піцик Христину Зіновіївну та Ходак Світлану Михайлівну – з черговими науковими і професійними досягненнями!

Відповідно до Наказу МОН України №1471 від 26.11.2020 р. Андрусів Л.М. присуджено науковий ступінь доктора юридичних наук; Зваричу Р.В. присвоєно вчене звання професора кафедри права; Каленюк О.М. та Піцик Х.З. присвоєно вчені звання доцентів кафедри права; Ходак С.М. присуджено науковий ступінь кандидата юридичних наук.

Бажаємо Вам невичерпної енергії, життєвих сил, завзяття, успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, справжнього задоволення від роботи, наснаги в подальшому професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках.

Пишаємось Вами, бажаємо не зупинятися на досягнутому, впевнено йти до своєї мети і вести за собою інших, успішно підкорюючи все нові й нові вершини! Нехай джерелами Вашої плідної професійної діяльності завжди будуть міцне здоров’я, творче натхнення, яскраві професійні перемоги і звершення, вагомі наукові здобутки, безмежна любов і щира підтримка Ваших рідних, друзів, колег та студентів! #УКД #новиниУКД #студентиУКД #викладачіУКД #коледжіУКД

Категорія
Дізнатися більше