IT DAY в Університеті Короля Данила
22 жовтня 2024 04:10
IT DAY в Університеті Короля Данила

22 жовтня команда УКД спільно з партнерами утретє організували освітньо-кар'єрний інтерактивний захід для студентів та абітурієнтів IT DAY. Подія присвячена можливостям інформаційних технологій та покликана надихнути молодь розширити знання в IT та допомогти визначитися з майбутньою професією.

На заході також були представлені 6 IT-компаній із розробки програмного забезпечення та консалтингу - партнери закладу: «NETLS Software Development», «SoftServe Ukraine», «Sigma Software Group», «COAX Software Ukraine», «SoloWay Technologies», «EPAM Ukraine», а також ГО «Івано-Франківський ІТ кластер».

Директорка ГО «Івано-Франківський ІТ-Кластер» Ірина Дарвай, звертаючись до учасників, наголосила на важливості вибору професії: «На вас покладається велика відповідальність, тому обирайте фах вдумливо, проводьте рефлексії, замисліться над тим, ким хочете стати за 10 років. Зараз час швидких рішень і потрібно влучити в ціль. Саме тому сьогодні ми проводимо цей захід».

Молодь мала можливість поспілкуватися з представниками компаній, дізнатися про актуальні вимоги до фахівців, кар'єрні можливості та отримати корисні поради для розвитку в IT. Окрім цього, інтерактивний формат заходу охопив майстер-класи, презентації, обговорення реальних кейсів та можливості стажування під час навчання на спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

«Цей захід завперш для абітурієнтів, а також для студентів перших курсів університету. Для того, аби випускники ліцеїв могли зрозуміти, що таке IT, яку освітню програму краще обрати, а для студентів, які вже навчаються, щоб визначити, у якому напрямку рухатися та куди краще скерувати свої сили», - стверджує проєктний менеджер IT-напряму УКД Тарас Стисло.

У рамках IT DAY також відбувся профорієнтаційний захід для учнів старших класів SchoolHub.

Категорія
Дізнатися більше