Інструменти соціального захисту на «ІF_Forum_Страхування. Life Insurance»
17 вересня 2024 03:09
Інструменти соціального захисту на «ІF_Forum_Страхування. Life Insurance»

17 вересня з нагоди Дня працівників страхового ринку України в Університеті Короля Данила відбувся захід «ІF_Forum_Страхування. Life Insurance».

Спікери - провідні спеціалісти у сфері страхування: Ольга Смеричанська - начальниця фінансово-економічного управління ГУ Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області, Андрій Сова - директор Івано-Франківської регіональної дирекції АТ «СК "АРКС"», Наталія Гавадзин - організаторка заходу, проєктна менеджерка Університету Короля Данила. У форумі взяли участь також викладачі і студенти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.

Страхування відіграє важливу роль у забезпеченні стабільності, адже дозволяє мінімізувати фінансові ризики та захистити населення від непередбачуваних ситуацій. Особливо актуальне страхування в умовах війни, коли загрози для життя та здоров'я людей збільшуються, відповідно тоді воно постає як дієвий механізм підтримки та соціального захисту.

«Ми ставимо за мету ознайомити вас, молодих людей, із новими можливостями, які зʼявляються щодня на ринку. Страхування - це той інструмент, який допоможе зберегти ваш фінансовий стан і спокій, навіть якщо трапиться щось непередбачуване», - каже доцентка кафедри управління та адміністрування Надія Гребенюк.

Категорія
Дізнатися більше